top of page

Clubs de lectura i xerrades escolars de "L'impostor de Viena"Aquesta primavera he tingut l'oportunitat de compartir la lectura de L'impostor de Viena amb lectors i lectores que m'han fet arribar les seves impressions i preguntes sobre el llibre. Les trobades han estat molt interessants i profitoses i n'extrec reflexions i bones experiències a tot arreu. He anat compartint-les a les xarxes socials; us adjunto aquí també algunes fotografies.


Vaig començar al mes de març i abril amb els clubs de lectura de la Casa Golferichs, a Barcelona, i el de la Biblioteca Ramon Bosch de Noya, a Sant Sadurní d'Anoia, on vaig comptar amb la complicitat de la Mixa com a moderadora. A continuació, entre l'abril i el maig, vaig seguir amb les xerrades a alguns instituts que han llegit el llibre aquest curs. Em vaig desplaçar a Tarragona per assistir a una doble xerrada amb els alumnes de l'IES Antoni de Martí i Franquès. I en les darreres dues setmanes, he fet xerrades online amb l'IES Joan Brudieu, de La Seu d'Urgell, i l'IES Santa Eulàlia, de L'Hospitalet del Llobregat. Em fa molta il·lusió veure com L'impostor va fent el seu camí a les biblioteques i centres educatius!


Projectes en marxa


D'altra banda, segueixo escrivint. Ja tinc a punt una segona novel·la juvenil vinculada a l'univers de L'impostor de Viena. Concretament, serà una preqüela amb alguns personatges de la primera novel·la i d'altres de nous. Estic molt content del resultat i espero que pugui veure la llum aviat! I amb aquesta novel·la acabada, ja he començat l'escriptura d'una primera novel·la d'adults que espero tenir completada aquest estiu. Que no pari l'escriptura. Salut i llibres!

Commentaires


bottom of page