top of page

Nominació al Premi Llibreter 2022 per "L'assassina de Venècia"

L'obra ha rebut la nominació per part del Gremi de Llibreters de Catalunya en la categoria Literatura Infantil i Juvenil en català

L’instant abans de l’impacte, de Glòria de Castro (Periscopi); Ja estem morts, amor, de Xavier Aliaga (Angle), i La història de la Nostàlgia, de Natàlia Romaní (Univers) són les obres nominades a la categoria de literatura catalana del XXIII Premi Llibreter. En total, les comissions d’avaluació de les cinc categories del premi han proposat 15 obres nominades, i les llibreries del Gremi de Llibreters de Catalunya les votaran al llarg de tot el maig. El 30 de juny es faran públiques les cinc guanyadores.


En literatura infantil i juvenil en català, els nominats són L’assassina de Venècia, de Pol Castellanos (Estrella Polar); L’hivern del senyor Jeroni, d’Eulàlia Canal (Animallibres), i Naïm, de Naïm Batruni i Alba Domingo (Piscina, un petit oceà). En l’apartat d’altres literatures hi ha obres de Rebecca Makkai, Linn Ullmann i Tove Ditlevsen, i en infantil i juvenil, de Jonathan Auxier, Anna Pessoa i Iban Barrenetxea. En àlbum il·lustrat són finalistes les obres d’Oriane Smith, Stéphane Servant i Rita Sineiro.


La notícia ha tingut ressò en diversos mitjans:


Comentarios


bottom of page